Allibera el líder que hi ha dins teu

En un moment prematur de la nostra vida ens enfrontem a una disjuntiva que marcarà la nostra existència: tries si vols ser espectador o protagonista del teu propi projecte vital.

El drama és que aquesta disjuntiva no es planteja de sobte ni requereix una decisió d’un moment; és una opció que ve donada per milers de petites decisions que prenem gairebé sense adonar-nos.

Eleccions com a què dediquem el temps lliure, quins amics escollim, quines lectures, què fem durant els caps de setmana, etc.

Segons la qualitat d’aquestes decisions acabem en sabatilles davant el televisor veient passar la nostra vida, d’espectadors; o liderant la nostra vida, pretenent “l’excel·lència i l’elegància”.

En resum, podríem dir que es tracta d’un procés d’alliberament personal, en el qual vam decidir prendre el timó de la nostra vida, liderant el nostre projecte en cadascuna de les cinc dimensions: física, emocional, racional, moral / social i espiritual.

No és un camí fàcil ni còmode, però sí apassionant i motivador; la diferència entre ser espectador o protagonista; tampoc està exempta de riscos, errors i disgustos. És el gust de l’autenticitat.

T’atreveixes?

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a donar la teva opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *