Posem àmplies aules, despatxos i sales de reunions a disposició d’empreses i professionals, facilitant l’organització de formacions, esdeveniments, meetings i reunions, en un entorn agradable i professional.

Aquests espais de negoci estan equipats amb ordinador connectat a internet, connexió WIFI, canó de projecció, equip de so, aire condicionat fred/calor, pissarres, faristol pel formador/ponent, taules i cadires pels assistents.

D’altra banda també disposem d’un plató equipat amb croma i material d’il·luminació. Les instal·lacions, situades en un entorn accessible, també disposen d’àrea de recepció, lavabos i àrea d’esbarjo.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS
espais-comuns-ga-formacio-consultoria-3
espais-comuns-ga-formacio-consultoria-3
espais-comuns-gam-formacio-consultoria-1
espais-comuns-gam-formacio-consultoria-2
espais-comuns-gam-formacio-consultoria-4
espais-comuns-gam-formacio-consultoria
sala-reunions-gam-formacio-consultoria-1
sala-reunions-gam-formacio-consultoria-2
sala-reunions-gam-formacio-consultoria-3
sala-reunions-gam-formacio-consultoria-4
aula-gam-formacio-consultoria
aula-gam-formacio-consultoria-1
espais-comuns-ga-formacio-consultoria-3espais-comuns-gam-formacio-consultoria-1espais-comuns-gam-formacio-consultoria-2espais-comuns-gam-formacio-consultoria-4espais-comuns-gam-formacio-consultoriasala-reunions-gam-formacio-consultoria-1sala-reunions-gam-formacio-consultoria-2sala-reunions-gam-formacio-consultoria-3sala-reunions-gam-formacio-consultoria-4aula-gam-formacio-consultoriaaula-gam-formacio-consultoria-1