EL CONSULTOR ET VE A VEURE GRATUÏTAMENT

T’ajudem a adoptar un estil de direcció de l’empresa modern basat en l’estratègia per poder adaptar-te als temps d’incertesa.

Nom i Cognoms*
Telèfon de contacte*
Empresa de contacte*
Email
Missatge


A GAM, sumem més de 35 anys d’experiència i hem acompanyat a centenars de PIME’s a potenciar la seva competitivitat i a assolir els seus objectius. Per això, som el recurs al qual pot recórrer la PIME per encarar el canvi a través de les eines i metodologies que utilitzen les grans companyies, a la vegada que respectant i encaixant amb l’essència de les micro, petites i mitjanes empreses.

La xarxa d’especialistes de GAM combina els coneixements que requereixen les actuacions definides juntament amb l’habilitat de ser capaços d’interactuar amb perfils diferents. A GAM creiem que la sinèrgia entre diferents perfils és clau per l’èxit del projecte de transformació d’una empresa.

QUÈ FEM?

Adaptem a les micro, petites i mitjanes empreses les eines i metodologies de consultoria empresarial emprades per les grans companyies.

La consultoria d’empreses es basa en involucrar experts en àmbits molt específics de la gestió empresarial per assessorar, ajudar a planificar i, el més important, executar un projecte específic; de manera que es complementi amb els recursos existents i els plans empresarials d’una organització.

No només es proporcionen recomanacions sinó que s’utilitza un enfocament “entrenar-l’entrenador”:

  • Resol problemàtiques específiques amb solucions precises
  • És totalment participatiu pels integrants de l’organització
  • Complementa el talent intern de l’organització

L’objectiu és integrar de forma immediata a la micro, petita i mitjana empresa el coneixement i experiència de l’especialista.

GAM també organitza conferències i tallers adaptats a les organitzacions.

QUÈ OFERIM?

  • Rigor i metodologia, que és la font de confiança entre l’empresa i el consultor.
  • Professionals especialistes, amb experiència i capacitat per injectar varietat de disciplines.
  • Professionals amb empatia. GAM proporciona professionals que saben integrar-se i que busquem generar confiança des del primer moment.
  • Assessorament integral per dur a bon terme la transformació de l’empresa en els àmbits d’actuació definits i començar fent petits passos que tinguin un retorn de productivitat i eficiència elevat.
  • Treball orientat a l’execució i a la consecució de resultats.
  • Control i transparència en tot moment del cost i comunicació del retorn.
  • Flexibilitat i capacitat per reaccionar ràpidament.

COM HO FEM?

EL CONSULTOR ET VE A VEURE

Abans d’iniciar un procés de transformació de l’empresa, primer identifiquem els àmbits de millora reals i la necessitat de potenciar-los, és a dir, acostar-se al canvi.

ENTREGA DEL PRESSUPOST

Amb la inspecció obtinguda a la reunió del “El Consultor Et Ve a Veure” i enteses les necessitats i interessos de l’empresari/a, el consultor elabora un document en forma de pressupost on es proposa com potenciar els àmbits de millora del negoci detectats.

SERVEIS

Segons els àmbits detectats en el “El Consultor Et Ve a Veure”, les actuacions proposades poden incloure tres tipus de serveis:

         a) Consultoria a mida

         b) Formació especialitzada

         c) Altres serveis empresarials

GAM ofereix un catàleg de tallers en diversos àmbits de la gestió de negoci, innovació, màrqueting, finances i creixement personal

Tallers

Els tallers estan organitzats en sessions fonamentalment pràctiques però amb una forta base teòrica perquè els conceptes adquirits puguin ser aplicats a l’empresa o en l’àmbit professional de manera immediata.

S’organitzen en sessions de dos a quatre hores en diferents jornades. La durada dels tallers que GAM proposa, es poden adaptar a les necessitats de cada organització.

Conferències

Són conferències d’una a dos hores de durada dirigides a: PIME’s, associacions de comerciants, gestories, entre d’altres.

Són xerrades dinàmiques de temàtiques que busquen ser d’absoluta actualitat i proximitat a l’empresa.

Nom i Cognoms*
Telèfon de contacte*
Empresa de contacte*
Email
Missatge