O canvies o estàs mort

Deia el filòsof que mai pots banyar-te en el mateix riu, per significar que “tot canvia” constantment.

Ja no es perquè ho digui Heràclit, sino perquè ho comprovem cada dia.

Per exemple, en el restaurant que vaig menjar ahir hi he menjat varies vegades. Cada dia és diferent. No hi ha res igual o poques coses. Parlava amb el propietari i em deia que cada dia és una història diferent, unes circumstàncies diferents i que gràcies a aquests canvis constants no els atrapa la rutina. I que presentar sempre els mateixos plats és un suïcidi. O el forner. O el de la fruita del mercat o qualsevol altre.

Potser en el segle V abans de Crist calia buscar-se exemples enginyosos per demostrar-ho, però avui en dia es suficient amb estar atent a qualsevol aspecte de la vida per concloure que TOT, CONSTANTMENT, està en procés de canvi continu. Fins i tot morts les persones canviem.

Actualment, a la que ens descuidem, esdevenim en fòssils inadaptats incapaços de viure en el nostre món.

Desterrem la frase “en els meus temps”, doncs els nostres temps són aquests en els que estem vivint, llençats a l’existència a un món que no s’atura; especialment en l’entorn laboral i empresarial.

El que ahir servia, avui resulta obsolet, moltes vegades, fins i tot inconvenient o perjudicial.

Davant aquesta realitat no caben mitges tintes: o ens llancem a la mateixa velocitat per assumir-ho, o ens deixem devorar (apartar) pel canvi; no hi ha camins intermedis.

Si vols viure, tenir èxit, ser feliç, atreveix-te: CANVIA

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a donar la teva opinió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *