top of page

Comerç Electrònic

Recibir un paquete

La importància del
Comerç Electrònic

Actualment el comerç electrònic s'ha establert com una gran via de negoci per a aquells que sàpiguen aprofitar les seves possibilitats. És un gran avantatge competitiu en la força de vendes de les empreses, ja siguin grans empreses o pimes.

Actualment, hi ha persones que no sempre tenen temps per visitar botigues físiques i adquirir béns. Per la qual cosa per trobar els productes que necessiten trien botigues de comerç electrònic des de casa.

Per aquest motiu, podem afirmar que és un fet que els consumidors estan totalment acostumats a realitzar les seves compres en línia, en les quals els procediments de pagament cada vegada són més diversos i segurs.

Els E-commerce han impulsat totalment el comerç tradicional, servint els usuaris de productes o serveis que necessiten fins a les portes de casa seva, de forma segura i amb gran varietat d'on triar.

Beneficis del
Comerç Electrònic

Un  E-commerce  proporciona escalabilitat de negoci, facilita les opcions de pagament i permet ampliar el públic, així com la seva oferta de productes.

De la mateixa manera, obre pas a beneficis com els següents:

  • No hi ha límits geogràfics.

  • Sense horaris: un negoci que sempre està obert, cosa que augmenta les possibilitats de vendes. Igualment, els clients podran gestionar les compres amb immediatesa.

  • Inventari En Línia : hi ha múltiples eines electròniques que permeten automatitzar la gestió de l'estoc, així facilitaràs els processos de comandes, lliuraments i pagaments.

  • Informació al dia: us permet oferir la possibilitat d'informar més sobre els vostres productes als clients. Així com de novetats o comparatives d'interès.

  • Clients potencials: amb una bona promoció obtindràs no només clients en línia, sinó també offline. De la mateixa manera, et permet conèixer els hàbits i les dades dels consumidors, cosa que pot servir per oferir una experiència personalitzada.

 

En definitiva, endinsar-se al món del comerç electrònic pot permetre obtenir majors beneficis a nivell operacional, i també, treballar des de qualsevol lloc. Cal destacar que en els darrers anys les vendes en línia han incrementat considerablement davant les vendes offline.

Recibir entregas

Funcionalitats

CREACIÓ DE LA BOTIGA ONLINE I  ALTA DEL CATÀLEG

DE PRODUCTES

Tindràs a la teva disposició un catàleg a la teva botiga online, on estaran disponibles els teus productes, mitjançant la seva alta, importació o càrrega. La solució inclou la càrrega d'almenys 100 referències dels teus productes, llevat que no disposis d'aquest número, i en aquest cas podrà ser menor.

​MÈTODES DE PAGAMENT

Es configuraran i integraran els mètodes de pagament a la teva botiga en línia.

DISSENY RESPONSIVE

El teu E-Commerce es podrà fer servir en tot tipus de dispositius. 

ACCESSIBILITAT

El disseny de la teva botiga en línia complirà amb els criteris de conformitat de nivell AA de les Pautes WCAG-2.1. 

POSICIONAMENT BÀSIC A INTERNET

La teva botiga en línia serà indexable pels principals motors de cerca (On-Page).

AUTOGESTIONABLE

Comptaràs també amb una plataforma de gestió de continguts perquè puguis modificar els continguts de la teva web sense necessitat d'ajuda.

FORMES D'ENVIAMENT

Tindràs configurats i integrats els mètodes d'enviament digital i físic dels productes de la teva botiga en línia.

bottom of page