top of page

Qui som

La nostra trajectòria comença fa més de 35 anys divulgant el domini de la màquina d'escriure mitjançant un mètode innovador i de gran èxit. Amb l'aparició dels ordinadors i els avenços tecnològics GAM FEIM deixa enrere les màquines d'escriure i es converteix en una empresa pionera en el camp de la formació en informàtica, així com en el de la implementació de plataformes d'aprenentatge a Internet.

Sempre hem treballat per ajudar a créixer les organitzacions, implementant processos innovadors que possibilitin a empreses i persones augmentar-ne la competitivitat.

Seguint aquesta línia actualment som una consultoria multidisciplinària, basada en eines actuals, compromís de resultats i proximitat.

Reunión de empresa

Missió

Contribuir a incrementar la qualitat de vida de les persones i l'eficàcia i l'eficiència de les empreses mitjançant la consultoria multidisciplinària.

Visió

GAM FEIM desenvolupa una política:

  • Adaptada a les necessitats del client.

  • Orientada a aportar valor al client.

  • Centrada a l'obtenció de resultats.

  • Processos senzills, ràpids i efectius.

Firma de contrato
Puños en solidaridad

Valors

PROFESSIONALITAT

El nostre equip està format per professionals i experts a les diferents àrees.

COMPROMÍS AMB EL CLIENT

Estem al costat del nostre client des del primer moment, responsabilitzant-nos de qualsevol possible contratemps.

COOPERACIÓ I ORIENTACIÓ AL CLIENT

Treballem conjuntament amb els clients. El nostre compromís és contribuir a resoldre les seves necessitats implicant-nos en la solució.

TREBALL EN EQUIP

Una bona feina és la suma d'esforços personals, organitzats i realitzats de manera conscient i voluntària.

INNOVACIÓ

El nostre principal objectiu és fer arribar i introduir les novetats al món empresarial, posant especial èmfasi en la digitalització dels negocis.

bottom of page