top of page

Presència avançada a Internet

ordenador portátil

La importància de la
presència avançada
a Internet

Comptar amb visibilitat als principals motors de cerca com Google pot suposar un abans i un després en qualsevol negoci.

 

Com més ben posicionada estigui una pàgina web als cercadors, majors són les probabilitats que l'usuari faci clic a l'enllaç i que, per tant, es rebin més visites.

Per controlar aquest factor, utilitzem el posicionament SEO (per les sigles en anglès Search Engine Optimization), un conjunt de tècniques que s'apliquen en una pàgina web amb l'objectiu, com comentàvem, de millorar la seva posició i la seva visibilitat en els motors de cerca dels principals navegadors sent, doncs, clau per arribar a més clients que estiguin interessats en els productes o serveis oferts.

 

Beneficis de la
presència avançada
a Internet

Aquests són alguns dels beneficis d'un avançat posicionament SEO:

  

  • Aparèixer davant de les persones interessades en allò que vens precisament quan elles ho estan buscant.

  • Genera visites orgàniques.

  • Augmenta la visibilitat de la teva marca.

  • T'ajuda a tancar vendes en menys temps.

  • Et converteix en un líder dins del mercat.

  • Aporta contingut de valor.

  • Atrau potencials clients.

  • Evita molestar usuaris no interessats a la teva empresa.

  • Genera un alt retorn dinversió.

  • Perdura en el temps.

Primer de pantalla de computadora

Funcionalitats

POSICIONAMENT BÀSIC A INTERNET

La solució haurà de posicionar la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de la teva empresa als principals llocs web, xarxes de negoci o directoris d'empreses i professionals.

ANÀLISI DE PARAULES CLAU

Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau per tal de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin els usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.

ANÀLISI DE LA COMPETÈNCIA

La solució inclou una anàlisi mensual de la competència per informar-te de la teva situació davant d'altres competidors.

SEO ON-PAGE

La solució ha d'oferir un servei mínim de dues pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l'estructura i el contingut intern per millorar la posició natural de la teva pime a cercadors, així com la indexació i jerarquització del contingut.

SEO OFF-PAGE

La solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà l'execució accions fora de l'entorn del lloc web per millorar el teu posicionament orgànic.

INFORMES MENSUALS DE SEGUIMENT

La solució inclou un report mensual dels resultats de les accions executades per generar consciència de l'evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet del teu negoci.

bottom of page